Atelier Jet-jes

Welkom Naailes Tiener-naailes Workshop rok of tas van leer maken Huisregels Contact Links

Lesvoorwaarden

 

Het lesgeld dient bij de eerste les contant te worden betaald, indien er een aanbetaling is gedaan dan wordt deze met het lesgeld verrekend. Geen restitutie van lesgeld en/of aanbetaling.

Bij verhindering tijdig afmelden, één dag voor aanvang van de betreffende les.  Alléén indien mogelijk en bij tijdig afmelden, kan een afspraak gemaakt worden voor het inhalen van de les, tijdens het betreffende lesblok. Met een maximum van 2 lessen

De naailessen zijn exclusief materiaal.  (patroontekenpapier, stof, garen, vlieseline, ritsen etc.) Tijdens de naailessen kunt u gebruik maken van de aanwezige zelfmaakmode bladen Knipmode, Knippie, Burda en Victor la Maison. Deze worden niet uitgeleend.

Tijdens de naailes kunt u gebruik maken van de lockmachine, mits voldoende ervaring. De kosten voor het locken zijn € 2,= per kledingstuk. Bij schade aan het mes, door o.a. het gebruik van spelden wordt de schade in rekening gebracht. Aan het gebruik van de naaimachine zijn geen kosten verbonden.

Deelname aan de naailessen bij Atelier Jet-jes is geheel op eigen risico.Atelier Jet-jes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel opgelopen in of nabij het pand van Atelier Jet-jes aan de Heerenweg 141.

 

 

 

 

Atelier Jet-jes

Henriëtte van Wijk

September 2016